Om Lignum

Lignum AS ble etablert på høsten 2021.

Vi er eneste kjøkken forhandler mellom Oslo og Ski, med eget Showroom i Skiveien 42 på Kolbotn.

Lignum AS er leverandør av Arens Kjøkken. Med en stor moderne fabrikk på 14.000 kvadratmeter hovedsaklig robotdrevet, gjør at vi kan tilby et produkt av høy kvalitet og samtidig stor fleksibilitet.

Hvorfor velge oss?

Lignum AS kan tilby kjøkken i alle prisklasser, fra helt enkle kjøkken og til svært eksklusive kjøkken.

Med vår personlige service ønsker vi at du føler vi gir deg og ditt prosjekt den oppmerksomheten du fortjener, og at vi tar oss god tid til å forstå dine behov.

Enten du ønsker et moderne kjøkken eller en tidløs klassiker, vil vi skreddersy  design og løsningene du ønsker til din unike stil.

Vi vil jobbe hardt for å levere resultater som overgår dine forventninger. Vi gir oss ikke før du er 100% fornøyd.

Vi kan tilby titalls fargevalg i skroget(innvendig i kjøkkenskapene) og enda flere fargevalg på frontene. Dette kombinert med alle materialene vi kan tilby: Laminat, Melamine, MDF, finert tre, Heltre og Fenix gjør at hos oss vil du finne det du ønsker. MDF kan vi også lage i alle NCS S og RAL fargekoder.

Hos oss vil du møte høy kompetanse kombinert med lidenskap for kjøkken, vår interiørdesigner/arkitekt sørger for trygghet og unike løsninger for ditt kjøkken.

Vi stiller også med høy og kvalifisert kompetanse på benkeplater og hvitevarer.

Vårt store utvalg på materialer, farger, løsninger og vår kompetanse er noe av det som gjør oss unike.

Lignum AS har knyttet til seg gode samarbeidspartnere, lokale firmaer og entreprenører som er med på å sikre en trygg gjennomføring av ditt prosjekt.

Lignum AS har i samarbeid med Cosentino satt inn et kjøkken som vil være mulig å se i en ny produksjon på Netflix, det aktuelle huset er tidligere kjent fra TV serien «EXIT».